top of page

Що подарувати чоловіку? Оригінальний подарунок для брата, хлопця, чоловіка, тата чи колеги

Чомусь завжди найскладніше придумати подарунки для чоловіків, чи то колезі, чи батькові. У них ніби все є, а список потреб чи хотілок не такий і великий, якщо вони взагалі про нього говорять.


Але якщо ти хочеш здивувати його чимось новим і незвичайним, зібрали 16 ідей, що подарувати чоловіку, на будь-який смак — від активних розваг до інтелектуальних викликів і навіть навичок зі шпигунських фільмів. Такий подарунок для чоловіка принесе емоції, а ще він буде повертатися до нього регулярно у вільний час та згадувати вас ;)


Для активного відпочинку

Якщо твій брат, тато або хлопець любить активно проводити час, зверни увагу на ці хобі:


Жонглювання трьома м’ячиками

Жонглювання — це не лише ефектний трюк, але й чудова тренування для координації та спритності. Це хобі підійде чоловіку, який любить показувати свої вміння перед друзями або просто хоче відволіктися від повсякденних справ. Поки жонглюєш, думати про щось інше просто не виходить.


Навчитися жонглювати непросто, але з нашими відеоуроками чоловік швидко опанує базові навички.


Ідеї подарунків для чоловіків. Відгук на жонглювання

Це skilltoy з Японії — іграшка, яка розвиває моторику та спритність, а також дарує швидкі позитивні емоції від успішного виконання трюків. Підходить для чоловіків будь-якого віку, які люблять змагальний азарт та фізичні вправи.




Це боксерська тренування з акцентом на координацію, точність та швидкість реакції. Підходить для тих, хто хоче поєднати тренування з веселим челенджем. Ідеально для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя і шукають нові форми фізичної активності.



Це кистьовий тренажер, в основі якого знаходиться гіпоскоп. Чим швидше чоловік буде крутити тренажер, тим важче фізично це робити. Тому це хороший спосіб розімʼяти та закачати запʼястки, кисті та руки — цей тренажер майже неможливо «перерости», бо завжди можна почати крутити швидше і це стане ще важче.


Це швидкий і простий спосіб додати фізичну активність навіть посеред робочого дня. Павербол невеликий за розміром, його можна покласти у рюкзак або на робочому столі, а для тренування за раз достатньо хвилини на кожну руку.


Особливі вміння

Якщо ти хочеш подарувати щось дійсно незвичайне, зверни увагу на ці навички:


Це хобі для справжніх детективів або тих, хто просто хоче розібратися в тому, як працюють механізми. Навчання цьому навику підходить для чоловіків, які люблять практичні знання, різні інструменти або шпигунські фільми. Вау-ефект від такого подарунка гарантований, а це ж найголовніше ;)


Що подарувати чоловіку. Замок та набір відмичок

Трюкова ручка для тих, хто завжди хоче зайняти чимось руки. Це ідеально для чоловіків, які багато часу проводять за робочим столом або просто люблять такі дрібні, але затягуючі хобі. Пенспінінг допомагає розвивати дрібну моторику та знімає стрес.



Що подарувати чоловіку. Відгук на замок з відмичками та пенспінер

Це маленьке кільце для масажу пальців, яке допомагає зняти напругу і розслабитися. Корисне для тих, хто багато працює руками або просто хоче трохи відпочити і зняти стрес. Чудовий варіант для чоловіків, які постійно працюють за комп’ютером, мають великий стрес або тривожність.


Інтелектуальні виклики

Для тих, хто захоплюється інтелектуальними розвагами та любить розгадувати загадки:


Ця головоломка наступного рівня викличе вау-ефект своєю формою. З першого погляду взагалі не зрозуміло, як можливо зібрати такий кубик, що викликає додатковий інтерес.


Кубик збирається за формою, що ускладнює завдання і робить процес ще цікавішим. Підійде для чоловіків, які люблять технічні завдання та мають трішки посидючості.


Ідея для подарунку чоловіку: кубик без кольорів

А для любителів «Доктор Хто» — просто ТАРДІС.


Головоломка має вигляд поліцейської будки. У дні будки знаходиться лабіринт, який можна пройти, крутячи внутрішні деталі, підіймаючи та опускаючи їх спеціальним ключем. Всередині будки схованка, куди можна покласти записку, цукерки, невеликий подарунок.


Ідея для подарунку чоловіку: 3д головоломка поліцейська будка

Це унікальна можливість зануритися в новий для себе світ тактильного сприйняття. Навчитися писати та читати шрифтом Брайля — дуже цікавий процес. Такий подарунок сподобається чоловіку, який любить дізнаватися щось нове, цікавиться незвичайними навичками та прагне постійного саморозвитку.


Що подарувати чоловіку для душі

Якщо твій близький чоловік любить творчість, хоче знайти нове хобі для відпочинку або має останнім часом дуже багато стресу, з яким потрібно впоратися, підійдуть ці варіанти:


Цей процес підходить для тих, хто любить створювати щось власними руками, але не має досвіду в малюванні. В результаті виходить справжній витвір мистецтва з рельєфною поверхнею, який може прикрасити інтер’єр. Це хобі не вимагає багато часу і підходить для чоловіків, які хочуть відпочити після робочого дня та зменшити стрес.


Текстурна планета: ідея для подарунку чоловіку

Це ще більш «чоловічий» вид творчості, де потрібно буде попрацювати з молотком, цвяхами та нитками. Стрінг арт можуть спробувати навіть чоловіки, які раніше були дуже далекі від усього творчого, тому що за основу можна взяти геометричні фігури, креслити контур майбутньої роботи, тоді працювати з молотком та цвяхами, а останній етап — натягування ниток — не потребує спеціальних «творчих» навичок і під силу кожному.


Тому у стрінг арті себе можуть знайти і дорослі та більш консервативні чоловіки й також отримувати переваги, як от ментальний відпочинок, які дає творчість.


Творчий подарунок для чоловіка: набір для стрінг арт

Простий музичний інструмент, для якого не потрібно довго вчитися чи відпрацьовувати
техніку — для гри на калімбі
достатньо знати
ноти, а технічно це просто. У калімби є 17 язичків, на які потрібно легенько натискати пальцями. Нота, яку грає певний язичок, написана на ньому. Тож все, що необхідно для гри — навчитися читати ноти. І все ;) У відеоуроках ми детально розповімо, як цього навчитися.


Гра є дуже спокійною та розслабляючою, тому що звук калімби дуже мʼякий. Сама калімба невеликого розміру, тому її зручно брати з собою у парк або в подорож і грати на природі.



Готові бокси

Зібрали варіанти боксів з новими хобі для різних чоловіків:






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page