top of page

Що подарувати дівчинці? Подарунок для дівчинки від 6 до 14 років

Оновлено: 28 серп.

Підібрати ідеальний подарунок для дівчинки буває непросто, особливо коли хочеться знайти щось, що буде корисним для розвитку та водночас цікавим. Зібрали різноманітні варіанти для дівчаток від 6 до 14 років, які допоможуть їм розвивати фізичні, інтелектуальні та креативні навички та весело проводити час.


Для дівчаток 6-10 років

У цьому віці діти люблять творчі завдання та ігри. Зібрали варіанти, які допомагають розвивати творчі навички та мислення:


Цей проект дозволяє дівчинці створити свою планету з рельєфною поверхнею. Це не вимагає спеціальних художніх навичок, але результат завжди виглядає вражаюче. Такий подарунок ідеально підходить для дівчаток, які люблять творити та фантазувати.



Це медитативне малювання, яке допомагає дитині виразити себе через прості лінії та форми. Дудлінг не потребує особливих навичок, але розвиває уяву та дозволяє створювати красиві, оригінальні малюнки. Це чудовий спосіб для дівчинки розслабитися та весело провести час.


Ідеї подарунку дівчинці: дудлінг

Трюкова ручка для тих, хто завжди хоче зайняти чимось руки. Це ідеально для дівчаток, які постійно щось крутять у руках або люблять такі дрібні, але затягуючі хобі. Пенспінінг допомагає розвивати дрібну моторику та знімає стрес.



Це маленьке кільце для масажу пальців, яке допомагає зняти напругу і розслабитися. Корисне для розвитку дрібної моторики, покращення почерку, а також щоб зняти стрес. Кільце невелике і його легко брати будь-куди, а крутити його — заспокоює та затягує.


Головоломка «Серце»

Нескладна головоломка по типу відомих пʼятнашок, але з малюнком серця. Всі деталі надійно закріплені та не випадають, тому таку головоломку можна брати з собою, покласти у рюкзак та навіть крутити в укритті. Деталі не загубляться, а проходити її можна багато разів.

Що подарувати дівчинці: головоломка серце

Усі ці заняття зібрані у боксі для дівчинки:



Для дівчаток 10-14 років

Для старших дівчаток, які вже починають цікавитися більш складними заняттями та мають більші навички, підготували варіанти для розвитку мислення та творчості:


Саморобні прикраси з мідного дроту, щоб проявити свою творчість та індивідуальність. Для створення таких прикрас дівчинці не потрібно спеціальних вмінь — основа таких прикрас це обмотування маленького дроту навколо великого, тож дівчатка з цим точно впораються. Розвиває уяву, естетичні відчуття, а також дозволяє дівчатам мати стільки прикрас, скільки їм захочеться, і не просити батьків купити черговий браслет чи сережки ;)


Що подарувати дівчинці: прикраси wire wrap

Складна, але дуже цікава навичка, яка дозволяє керувати своїми снами: літати, подорожувати куди хочеться, творити магію та будь-що, що дівчинка зможе уявити. Гарно підходить для дівчат, у яких багата уява, які люблять фантазувати, читати та вести щоденники.


Головоломка стимулює логіку, розвиває просторове мислення, уяву, винахідливість і посидючість, а також допомагає відволіктися думками від щоденних справ. Складається з шестикутної основи та 10 деталей-сот різної форми, які потрібно помістити всередину. 

Що подарувати дівчинці: головоломка бджолині соти

Ця головоломка наступного рівня викличе вау-ефект своєю формою. З першого погляду взагалі не зрозуміло, як можливо зібрати такий кубик, що викликає додатковий інтерес.


Кубик збирається за формою, що ускладнює завдання і робить процес ще цікавішим. Підійде для дівчат, які люблять технічні завдання та мають трішки посидючості.


Ідея для подарунку дівчинці: кубик без кольорів

Усі ці заняття зібрані у боксі для дівчинки:



Що ще можна подарувати дівчинці?

Кілька універсальних ідей, які можуть сподобатися дівчатам різного віку:


Ручка, яка дозволяє водночас робити якісь практичні речі, як от дрібні ящички, підставки для олівців чи ручок, чашки, фіксатори для шнурів телефона тощо, так і створювати якісь гарні моделі. Дівчинка може надрукувати Ейфелеву вежу, обʼємну квітку, персонажів ігор, дерева, машини, ДНК — будь-що, на що вистачить фантазії.


Подарунок для доньки: 3Д ручка

Ідеальна іграшка для усіх тактильних. Вона робить ну дууууже приємно. Також допомагає зняти стрес та відпочити думками, а ще можна гратися з близькими та друзями і передавати від людини до людини.



Цей подарунок стане чудовою можливістю для дівчинки створити щось особисте та практичне, чим вона буде користуватися щодня. На чашці можна виліпити те, що найкраще буде характеризувати дівчинку, її діяльність або захоплення. В чашку можна буде наливати кипʼяток, мити у посудомийці та все інше, як зі звичайною чашкою.


Процес її створення допоможе розслабитися і проявити творчі здібності. Підійде для дівчат, які люблять робити щось своїми руками.


Що подарувати доньці: чашка з полімерної глини

Skillenge бокси — це більше, ніж просто подарунок. Вони допомагають дітям розвиватися, знаходити нові захоплення та весело проводити час. Подаруйте своїй дівчинці щось особливе та корисне​​​.

Comentários


bottom of page