top of page

Що подарувати дівчині? Оригінальний подарунок для мами, сестри, подруги чи коханої

Оновлено: 26 вер.

Знайти подарунок для дівчини просто, а от такий, щоб здивував та викликав позитивні емоції — цікавіше завдання. Бо шоколадки, квіти і кремчики можуть порадувати, але для справді вау-ефекта і очей, які загоряться інтересом, потрібно щось більш незвичайне.


Якщо ти хочеш здивувати її чимось новим і оригінальним, зібрали 14 ідей, що подарувати дівчині, на будь-який смак — від творчих занять до приємних масажерів, інтелектуальних викликів та навіть фаєршоу. Такий подарунок для жінки принесе емоції, а ще вона буде повертатися до нього регулярно у вільний час та згадувати тебе ;)


Для творчого натхнення

Якщо твоя дівчина, мама або подруга любить творчість, прикрашати дім та створювати затишну атмосферу, розглянь варіанти цікавих творчих занять:


Ця творча робота ідеально підходить для жінок, які люблять створювати щось красиве своїми руками, але не мають спеціальних навичок малювання. Створення планети складається з двох етапів — формування текстури та фарбування.


Процес не вимагає багато часу, тому підходить навіть для зайнятих жінок, які хочуть відпочити після робочого дня.



Цей подарунок стане чудовою можливістю для жінки створити щось особисте та практичне, чим вона буде користуватися щодня. На чашці можна виліпити те, що найкраще буде характеризувати дівчину, її діяльність або захоплення. В чашку можна буде наливати кипʼяток, мити у посудомийці та все інше, як зі звичайною чашкою.


Процес її створення допоможе розслабитися і проявити творчі здібності. Підійде для жінок будь-якого віку, які люблять робити щось своїми руками.


Що подарувати дівчині: чашка з полімерної глини

Це медитативне малювання, яке не вимагає спеціальних навичок малювання, але допомагає розслабитися і перемикнути думки. Ідеально підходить для жінок, які багато працюють і шукають спосіб відпочити після напруженого дня. Дудлінг допомагає зняти стрес і створити щось красиве, при чому не тільки у блокноті. Дівчина зможе малювати на сумці, одязі, вазі, чохлі для телефона тощо.


Ідеї подарунку дівчині: дудлінг

Простий музичний інструмент, для якого не потрібно довго вчитися чи відпрацьовувати
техніку — для гри на калімбі
достатньо знати
ноти, а технічно це просто. У калімби є 17 язичків, на які потрібно легенько натискати пальцями. Нота, яку грає певний язичок, написана на ньому. Тож все, що необхідно для гри — навчитися читати ноти. І все ;) У відеоуроках ми детально розповімо, як цього навчитися.


Гра є дуже спокійною та розслабляючою, тому що звук калімби дуже мʼякий. Сама калімба невеликого розміру, тому її зручно брати з собою у парк або в подорож і грати на природі.



Для тактильного задоволення

Ці варіанти підійдуть для жінок, які цінують спокійні, медитативні заняття та тактильні відчуття:


Це маленьке кільце для масажу пальців, яке допомагає зняти напругу і розслабитися. Корисне для тих, хто багато працює руками або просто хоче трохи відпочити і зняти стрес. Воно підходить для жінок, які багато працюють руками або просто хочуть трохи відпочити. Су джок корисний для відновлення дрібної моторики та загального розслаблення після напруженого дня.


Ідеальна іграшка для усіх тактильних. Вона робить ну дууууже приємно. Також допомагає зняти стрес та відпочити думками, а ще можна гратися з близькими та друзями і передавати від людини до людини.



Що подарувати дівчині, яка любить інтелектуальні виклики

Ці варіанти ідеально підійдуть для жінок, які люблять розгадувати головоломки та приймати виклики:


Ця головоломка наступного рівня викличе вау-ефект своєю формою. З першого погляду взагалі не зрозуміло, як можливо зібрати такий кубик, що викликає додатковий інтерес.


Кубик збирається за формою, що ускладнює завдання і робить процес ще цікавішим. Підійде для жінок, які люблять логічні завдання та мають трішки посидючості.


Ідея для подарунку дівчині: кубик без кольорів

Це чудовий спосіб зізнатися дівчині у коханні або нагадати мамі, наскільки вона для вас важлива. Форма серця змушує поєднувати заокруглі деталі з рівними геометричними фігурами, що відрізняє головоломку від інших подібних. 

Що подарувати дівчині: головоломка серце

Для активних та енергійних

Якщо твоя мама, сестра або подруга любить фізичну активність, ці хобі можуть стати цікавими новим заняттями:


Це видовищний інструмент для жонглювання та танцю, підготовка до справжнього фаєршоу. Пої чудово підходять для виступів, тренувань, ментального розслаблення після важкого дня та просто для гарного проведення часу. Тренувальні пої виготовлені з м'яких матеріалів, вони легкі, тому ідеально підходять для початківців для безпечних домашніх тренувань.



Ці вправи підійдуть як для жінок, які займаються у залі, так і тих, хто любить йогу або пілатес. Балансувальні півсфери додадуть різноманіття до звичайних вправ, а ще відкриють зовсім нові, які направлені саме на тренування балансу. Такі вправи допомагають розвивати м’язи, масажувати стопи та укріплювати їх при плоскостопості, зміцнюють вестибулярний апарат і додають нотку виклику та азарту до тренування.


Що подарувати дівчині: вправи на баланс та координацію


Це skilltoy з Японії — іграшка, яка розвиває моторику та спритність, а також дарує швидкі позитивні емоції від успішного виконання трюків. Підходить для жінок будь-якого віку, які люблять змагальний азарт та фізичні вправи.



Бокси з новими хобі

Щоб організувати подарунок дуже швидко, ось варіанти готових боксів з новими хобі для жінок:





댓글


bottom of page