top of page

Що подарувати хлопчику? Подарунок для хлопчика від 6 до 14 років

Оновлено: 28 серп.

Підібрати ідеальний подарунок для хлопчика буває непросто, особливо коли хочеться знайти щось, що буде корисним для розвитку та водночас цікавим. Зібрали різноманітні варіанти для хлопчиків від 6 до 14 років, які допоможуть їм розвивати фізичні, інтелектуальні та креативні навички та весело проводити час.


Для хлопчиків 6-10 років

У цьому віці хлопчики захоплюються активними іграми. Зібрали варіанти, які допомагають розвивати координацію, моторику та мислення:


Це skilltoy з Японії — іграшка, яка розвиває моторику та спритність, а також швидко захоплює хлопчиків своєю простотою та можливістю виконувати складні трюки. Кендама ідеально підходить для хлопчиків, які люблять фізичні ігри та хочуть навчитися чомусь новому і захопливому.



Це маленьке кільце для масажу пальців, яке допомагає зняти напругу і розслабитися. Корисне для розвитку дрібної моторики, покращення почерку, а також щоб зняти стрес. Кільце невелике і його легко брати будь-куди, а крутити його — гіпнотизуюче заняття, тому хлопчик зможе посидіти хоч кілька хвилин, поки крутить його.


Головоломка має вигляд поліцейської будки. У дні будки знаходиться лабіринт, який можна пройти, крутячи внутрішні деталі, підіймаючи та опускаючи їх спеціальним ключем. Всередині будки схованка, куди можна покласти записку, цукерки, невеликий подарунок. Після того, як пройде головоломку, хлопчик зможе використовувати поліцейську будку як схованку для цінних йому речей.


Ідея для подарунку хлопчику: 3д головоломка поліцейська будка

Кукурін

Іграшка на точність та швидкість реакції. Він вміє «ходити» по столу і діткам цікаво за цим спостерігати. Розвиває швидкість реакції, вчить контролювати прикладену силу та її напрямок, а також розвиває терпіння та концентрацію.



Усі ці заняття зібрані у боксі для хлопчика:



Для хлопчиків 10-14 років

Для старших хлопчиків, які цікавляться більш складними завданнями, підготували варіанти для розвитку інженерного мислення, тренування спритності та координації.


Цей набір дозволяє хлопчику навчитися розбиратися в механізмах замків та відмикати їх за допомогою спеціальних інструментів. Це захопливий і корисний навик, який розвиває логічне мислення та терпіння. Подарунок ідеально підходить для хлопчиків, які цікавляться технікою та детективними історіями.


Що подарувати хлопчику. Замок та набір відмичок

Це боксерська тренування з акцентом на координацію, точність та швидкість реакції. Підходить для хлопців, які люблять фізичні активності і завжди готові бігати, стрибати, плавати та не тільки.


Крім того, гра з файтболом може допомогти додати більше фізичної активності для хлопців, хто не любить традиційний спорт. Якщо вашому сину або племіннику нудно просто присідати, бігати та підтягуватися, він може спробувати файтбол. Це буде сприйматися скоріше як гра, а не нудна фізкультура, та водночас додасть багато руху у життя хлопця.



Плетіння з паракорду

Створення браслетів, застібок або дармовисів з міцної надійної мотузки — паракорду. Розвиває дрібну моторику та концентрацію. Паракорд — це міцний нейлоновий шнур, який має багато застосувань, особливо у поїздках або походах. Такий браслет можна розплести та використовувати шнур у різних практичних цілях, наприклад, для лагодження спорядження, сушіння одягу або створення пасток.


Усі ці заняття зібрані у боксі для хлопчика:



Що ще можна подарувати хлопчику?

Кілька універсальних ідей, які можуть сподобатися хлопчикам різного віку:


Ручка, яка дозволяє водночас робити якісь практичні речі, як от дрібні ящички, підставки для олівців чи ручок, чашки, фіксатори для шнурів телефона тощо, так і створювати якісь гарні моделі. Хлопчик може надрукувати Ейфелеву вежу, обʼємну квітку, персонажів ігор, дерева, машини, ДНК — будь-що, на що вистачить фантазії.


Подарунок для сина: 3Д ручка

Якщо хлопцю постійно хочеться крутити щось в руках, то це для нього! Розвиває дрібну моторику, координацію, терпіння, а ще допомагає зняти стрес і зайняти чимось руки. Навчання відбувається поступово, трюк за трюком, тому хлопчик буде постійно відчувати прогрес. Іграшка маленька, її зручно носити з собою у кишені або покласти у рюкзак.



По йо-йо проводять чемпіонати світу! Для цього використовується спеціальний вид — unresponsive yoyo. Це вже не проста дитяча іграшка, яка сама повертається у руку. Зі спеціальним трюковим йо-йо є багато різних можливостей. Його ловлять на нитку, формують різні фігури, перекидають з нитки на нитку, малюють нею у повітрі ДНК та багато інших трюків.



Skillenge бокси — це чудовий спосіб не тільки подарувати хлопчику радість, але й допомогти йому розвивати нові навички та цікаво проводити час.


Comentários


bottom of page